Lecente Silver Chrome

Lecenté™ Silver Chrome

11.99

Description

Lecenté™ Silver Chrome Powder

Lecenté™ Silver Chrome Powder is één van de prachtige kleuren uit het Lecenté™ assortiment waarmee we jou kunnen verblijden! Of je Lecenté™ Silver Chrome Powder nu door je acrylpoeder of gel mengt of wilt aanbrengen op je gelpolish, het werkt ten alle tijden super! Gebruik je ze in gel of acryl zorg er dan voor dat je niet meer dan 30% van de Lecenté™ Glitters mengt met de acryl of gel, om servicebreakdown te voorkomen. Twijfel je over de wijze waarop je Lecenté™ dient aan te brengen? Neem dan deel aan één van de Lecenté workshops! Volledig gericht op het verwerken van dit fantastische product.

Lecenté™ producten zijn enkel te bestellen door de professionele nagelstyliste (opleiding en/of KvK inschrijving). Mocht tijdens het bestelproces blijken dat je niet aan deze eisen voldoet, dan zullen wij de bestelling achteraf alsnog annuleren.

Lecenté™ – Over Lecenté™

Lecenté™ is in 2011 opgericht door Ged en Maria Cientanny. Het was de passie voor het nagelvak die moest zorgen uitstekende, hoogwaardige nail art producten. En dat is gelukt! Ondertussen is Lecenté™ een niet meer weg te denken naam in de nagelindustrie. Wij zijn dus ook vol trots dat we opnieuw een topmerk mogen aanbieden wat ontzettend goed aansluit op alles wat wij je willen bieden bij :YOURS Cosmetics

Waarom Lecenté™?

Waar onderscheidt Lecenté™ zich nu exact in, ten opzichte van ‘de rest’? Bij Lecenté™ maken ze nu eenmaal niet zo maar een glitter, maar zet men zich in om de hoogste standaarden na te streven. Lecenté™ werkt nauw samen met de producenten om er zeker van te zijn dat het product veilig, van hoge kwaliteit en geschikt voor het doel is van de nagelstyliste.

Waar Lecenté™ zich net zo voor inzet als :YOURS Cosmetics, willen zij de nagelstyliste helpen om het maximale uit de salon te halen en je helpen om de meest onmogelijke nail art te maken. Lecenté™ is er voor de nagelstyliste!

In stock

Lecenté™ Silver Chrome Powder

Nieuw! Lecenté™ Powders! Shop de Rainbow Holographic, Golden Chrome en Silver Chrome powders nu bij :YOURS! En nu nog meer uitbreidingen!

Lecenté™ Silver Chrome Powder koop je snel en eenvoudig bij :YOURS Cosmetics. Met Lecenté™ Silver Chrome Powder breid jij je kleurenpallet nog verder uit! Lecenté™ is het topmerk dat glitters bij je bezorgd die je bij al je systemen kunt gebruiken! Lecenté™ Glitters zijn in diverse collecties verkrijgbaar en het assortiment wordt snel uitgebreid:

  • Lecenté™ Fireworks collectie
  • Lecenté™ Iridescent collectie
  • Lecenté™ Multi Glitz collectie
  • Lecenté™ Stardust collectie
  • Lecenté™ Ultra Fine collectie
  • Lecenté™ Holographic collectie
  • Lecenté™ Random Nail Art Glitters
  • Lecenté™ Glimenté™ Glitters
  • Lecenté™ Chrome Powders